Home » » Centura de Aur va avea loc, în septembrie, la Galați

Centura de Aur va avea loc, în septembrie, la Galați

După ce a organizat cu succes primele două ediții ale Memorialului ”Vasile Lehăduș”, Galațiul și-a câștigat dreptul de a organiza turneul internațional de box Centura de Aur. ”Între 25 și 30 septembrie, la Patinoar, se va disputa turneul internațional de box Centura de Aur ”Nicolae Linca”. La competiție vor participa sportivi din peste 20 de țări, pe lângă pugiliștii din România la competiție vor mai participa sportivi din: Rusia, Cuba, Venezuela, China, Polonia, Ungaria, vor fi prezenți sportivi din America de Nord, America de Sud”, ne-a spus Florin Mirea președintele Fundației Sportul Gălățean. 

Președintele Fundației ne-a mai spus că succesul organizatoric al Memorialului ”Vasile Lehăduș” a determinat conducerea Federației de Box să atribuie Galațiului ediția din acest an a Centurii de Aur. ”Competiția ne-a fost atribuită după discuțiile cu domnul președinte al Federației Române de Box, și vicepreședintele aceluiași for, purtate la ediția din acest an a Memorialului ”Vasile Lehăduș”. Domnului președinte al Federației i-a plăcut  organizarea și evenimentul Memorialul ”Vasile Lehăduș”, i-a plăcut că avem curaj, alte orașe nu și-au asumat organizarea unei asemenea competiții. Evenimentul  va avea loc la Patinoar, va fi și gheața, vom avea și ringul de box. Competiția este organizată de Federația Română de Box, Consiliul Local Galați, Consiliul Județean Galați, Primăria Municipiului Galați și Fundația Sportul Gălățean”, a completat Florin Mirea.  

”Cel mai probabil intrarea se va face pe bază de bilet, deocamdată nu s-a stabilit un tarif al tichetelor de acces, dar probabil biletele vor costa în jur de 10 lei”, ne-a spus președintele Fundației Sportul Gălățean, Florin Mirea, despre accesul la eveniment.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger