Home » , , » Cristi Munteanu: ”Pentru mine Oțelul este ceva special”

Cristi Munteanu: ”Pentru mine Oțelul este ceva special”


Prezent în studioul Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, legendarul portar al Oțelului, Cristi Munteanu,  a vorbit despre actuala structură de la Oțelul, în care doar trei din cele 50 de legende ale clubului sunt implicate: ”E foarte puțin 3 legende din 50, (Adrian Sălăgeanu, Tudorel Pelin și Sorin Haraga), pentru că, pentru binele clubului, e bine să ai cât mai mulți  foști jucători care în anumite perioade, în care au jucat, ei chiar au pus suflet pentru acestă echipă. Au experiență, înțelepciune de viață, pentru că au o vârstă, aici probabil au greșit, dar probabil că nu au avut posibilități financiare, cu toate că mă îndoiesc că cineva, aici vorbesc din punctul meu de vedere, ar fi cerut ceva să ajut cu un sfat, sau cu orice  se putea, clar o făceam pro bono și nu cred că un Tofan, Maleș, Tănase, ar fi perceput bani pentru niște servicii pe care le faci pentru echipa ta pe care ai iubit-o și o iubești în continuare”, a spus Cristi Munteanu.

 
Întrebat dacă a fost contactat de actuala conducere cel supranumit ”Babicu” a spus: ”Nu, din pacte nu, la un moment dat chiar mă așteptam să primesc un telefon să mă întrebe ce părere ai de jucătorul ăla, de antrenorul ăla, pentru că totuși am evoluat și ca jucător și în conducerea clubului și ca sfaturi eram pregătit să ofer, dar asta nu însemna că trebuie să țină cont de el. Dar nu, nu am fost niciodată căutat, dar nu este problema mea. Pentru mine Oțelul este ceva special și sunt convins că nu numai pentru mine, pentru toți fotbaliștii care au evoluat la Oțelul. Văd că e la o parte, și nu e implicat, nici măcar în media, un Tofan, un Males, Tudorel Pelin, Tănase, nu i-am văzut nici măcar în media să vorbească ceva de Oțelul, să aud pe cineva de la Oțelul să spună că ne-am consultat cu Tănase, o mare legendă a fotbalului gălățean, în privința unui jucător. Noi suntem chibiți acum, din exterior lucrurile se văd altfel, dar, cei care sunt acolo trebuie să își rezolve problemele, ei trebuie să își calculeze așa de bine pașii încât la anul să vorbim de Oțelul în Liga a II-a”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger