Home » , , » CSU Danubius începe viitorul sezon din Liga Florilor la Baia Mare

CSU Danubius începe viitorul sezon din Liga Florilor la Baia Mare

 
La sediul Federației Române de Handbal a fost stabilit programul după care se vor disputa meciurile ediției viitoare din Liga Florilor. Sezonul este programat să înceapă pe 2 septembrie, iar în prima etapă CSU Danubius va juca pe terenul nou promovatei Minaur Baia Mare. CSU Danubius Galați va avea un debut de sezon dificil, în etapa a II-a, CSU va juca pe teren propriu cu HC Zalău, urmând ca în etapa a III-a să se deplaseze pe teren campioanelor de la CSM București. După un joc la Brașov, cu Corona, în  etapa a IV-a, CSU Danubius va reveni la jocurile de pe teren propriu cu deja clasicul derby al Dunării de Jos contra celor de la Dunărea Brăila. 

În tur programul CSU continuă astfel: etapa a VI-a, HCM Râmnicu Vâlcea - CSU, etapa a VII-a, CSU - CSM Roman, etapa a VIII-a, Măgura Cisnădie - CSU, etapa a IX-a, CSU - U Cluj - Napoca, etapa a X-a, CSM Slatina - CSU, etapa a XI-a, CSU - CSM Bistrița, etapa a XII-a, Gloria Buzău - CSU, etapa a XIII-a, CSU - SCM Craiova. 

Altfel, lotul echipei gălățene a suferit câteva modificări față de sezonul trecut, au plecat: Nicoleta Safta, Dajana Jovanoska și Andrea Beleska, a sosit  Andreea Elena Pătuleanu fostă la HCM Slobozia. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger