Home » , » CSU ”Dunărea de Jos” - campioană!

CSU ”Dunărea de Jos” - campioană!În campionatul Ligii a IV-a s-au disputat jocurile din etapa a 16-a, restantă din finalul lunii martie. Cel mai important joc al etapei s-a jucat la Braniștea între cei de la Unirea - campioana de toamnă, și CSU ”Dunărea de Jos”. Jocul de la Braniștea era decisiv pentru studenți, aceștia aveau nevoie de victorie pentru a deveni, în premieră, campioni județeni. 

La pauză studenții au intrat în avantaj, scor 1 - 0, iar la final scorul a fost 5 - 0, desprinderea echipei pregătite de Cătălin Savu s-a făcut după minutul 60. Adrian Grigoraș a marcat un hattrick, Adrian Anastasie și Gheorghiță Țuiu au completat lista marcatorilor de la CSU. Jocul de la Braniștea a fost început de CSU în formula: Măstăcan - Stancu, Antofe (Gârleanu), Florea, Hilohi, Anastasie, Ignat, Chiciuc (Iacob), Popov (Perju), Țuiu, Grigoraș. Antrenor: Cătălin Savu. 

Echipa Universității ”Dunărea de Jos” Galați a câștigat titlul în Liga a IV-a Galați și va juca la barajul de promovare în Liga a III-a cu campioana județului Brăila, CS Făurei. Meciul tur de baraj va avea loc la Galați, 23 iunie, urmând ca returul să se dispute peste o săptămână, 30 iunie, la Făurei. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger