Home » , , , » Duminică se joacă ultima etapă din Liga a V-a

Duminică se joacă ultima etapă din Liga a V-aCampionatul Ligii a V-a, al doilea eșalon județean, își va consuma ultima etapă din acest sezon duminică, 10 iunie, cu etapa a 13-a, restantă din finalul lunii martie.  Proaspăta campioană, Voința Cudalbi va încheia sezonul pe teren propriu cu un joc de palmares contra celor de la Inter Tudor Vladimirescu, echipa de pe locul trei, în celălalt derby pentru podium al etapei fosta campioană Mălina Smârdan, echipa de pe locul doi, va juca pe teren propriu cu cei de la Avântul Matca, locul patru în clasamentul Ligii cu o etapă înainte de final. Pe lângă jocul din etapa a 13-a cu cei de la Matca campioana ultimelor două ediții, Mălina Smârdan mai are de jucat meciul din etapa a 12-a de pe terenul celor de la Voința Cișmele. 

Celelalte jocuri ale etapei: Flacăra Pechea - Foresta Șendreni, ACS Lascăr Schela - Zorile Grivița, Siretul Piscu - Prutul Vlădești, Unirea Hanu Conachi - Voința Cișmele. În clasament Voința Cudalbi conduce cu 52 de puncte, proaspăta campioană are șapte puncte mai mult, dar și un joc în plus față de echipa de pe locul doi Mălina Smârdan, 45 de puncte, 20 de jocuri, podiumul Ligii a V-a este completat de Avântul Matca, 37 de puncte, 21 de jocuri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger