Home » , » FC Universitatea își dorește să joace în Liga I pe stadionul Oțelul

FC Universitatea își dorește să joace în Liga I pe stadionul Oțelul


Nou promovată în eșalonul de elită  al fotbalului feminin din România FC Universitatea Galați caută un stadion, cu teren de iarbă, pe care să își dispute jocurile de pe teren propriu în Liga I. Cum varianta stadionului Dunărea cade din start, din cauza stării deplorabile a gazonului, conducătorii ”panterelor” încearcă varianta stadionului Oțelul. 
 
”În momentul de față stadionul Siderurgistul nu ne avantajează, jucăm pe teren sintetic fetele acuză anumite dureri. Dacă luăm în calcul un teren cu gazon, stadionul Dunărea lasă de dorit. Noi ne dorim din toată inimă să jucăm pe stadionul Oțelul, dar nu știm în ce măsură ni se va permite acest lucru. Ar fi un mare plus pentru noi și de imagine și privind calitatea terenului, probabil că am avea și susținere mai mare din partea suporterilor, ar fi un mare avantaj pentru noi. Vom relua discuțiile cu cei de la SC Oțelul, vom încerca să găsim o variantă care să ne permită și nouă să jucăm meciurile de pe teren propriu pe stadionul Oțelul”, a spus Gabi Călinescu, președintele FC Universitatea, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger