Home » , » Gabi Călinescu, despre obiectivul ”panterelor” în Liga I: ”Este trist să ne fixăm un obiectiv de genul salvarea de la retrogradare”

Gabi Călinescu, despre obiectivul ”panterelor” în Liga I: ”Este trist să ne fixăm un obiectiv de genul salvarea de la retrogradare”După ce au încheiat ultimul meci din liga secundă președintele și unul dintre antrenorii de la FC Universitatea, Gabriel Călinescu a vorbit despre obiectivul echipe pe care o conduce în prima ligă.

”Este trist să ne fixăm un obiectiv de genul salvarea de la retrogradare, eu aștept bugetul, aștept să văd lotul pe care îl am la dispoziție și după aceea ne putem pronunța în privința obiectivului. Eu îmi doresc să ne luptăm acolo sus. Îmi doresc să fac o echipă frumoasă, avem un nucleu, avem nevoie să transferăm, să închegam bine echipa și să demonstrăm că putem mai mult de atât. Este un prim pas, avem mai mult de muncit, ne bucurăm că sezonul ăsta am debutat cu echipa a II-a, am făcut primul pas și la junioare, de acum depinde de noi să investim în calitate”, a spus Gabi Călinescu. 

FC Universitatea Galați a câștigat seria I din Liga a II-a cu după un parcurs aproape perfect, 14 jocuri, 13 victorii, o remiză, fără înfrângere, golaveraj 78 - 8, 70 de puncte, cinci puncte avns față de echipa de pe locul doi Selena Constanța, echipă cu care s-a luptat pentru accederea în Liga I.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger