Home » , » Galațiul participă cu două echipe la Campionatul Regional de Minifotbal

Galațiul participă cu două echipe la Campionatul Regional de Minifotbal

Ajax Dulcisimo - campioana de sezonul trecut, participantă la turneul final al Campionatului Național 

Federația de Minifotbal din România a stabilit, prin tragere la sorți, programul după care se vor disputa meciurile de calificare la turneul final al Campionatului Național de minifotbal. În acest sezon Galațiul a fost repartizat în zona Sud  - Est, iar Campionatul Regional Sud - Est se va disputa la Ploiești între 8 și 10 iunie.   

La Campionatul Regional de la Ploiești Campionatul de Minifotbal din Galați va fi reprezentat de echipele clasate pe primele două locuri, Ajax Dulcisimo - campioana en - titre și Atletico Abcoz, conform clasamentului oferit de Federația de Minifotbal din România (de aici). Câștigătoarea Campionatului de Minifotbal Galați, a fost repartizată în Grupa B, și va juca în grupă cu echipa de pe primul loc din Constanța cât și ocupantele locurilor doi din Ploiești și Brașov. Echipa ce va termina pe locul doi competiția locală va juca în Grupa C, iar adversari vor fi primele clasate din București și Buftea, dar și echipa de pe locul doi din Târgoviște.  

Campionatul Regional Sud - Est de Ploiești este format din patru grupe, primele patru clasate din faza regională vor obține calificarea la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal. Câștigătoarea Campionatului Regional va avea drept de participare în Liga Campionilor EMF Champions League. Turneul final al Campionatului Național de Minifotbal se va disputa între 6 și 8 iulie, la Alba Iulia.

Sezonul trecut echipele gălățene au susținut Campionatul Regional la Brașov. Ajax Dulcisimo a câștigat grupa cu trei victorii din trei jocuri: scor 2 - 0, cu Victoria VMC Buzău, 9 - 1 cu Micro 2 Târgoviște și 7 - 3 cu Inter Palas Constanța. Din postura de câștigătoarea a grupei Ajax Dulcisimo a s-a calificat în următoarea fază a competiției, sferturile de finală, unde a învins, scor  9 - 0, echipa de pe locul doi din Grupa D Săgeata Stejaru Tulcea. După victoria din faza sferturilor de finală Ajax Dulcisimo a intrat în primele patru echipe din competiția de la Brașov și a obținut automat calificarea la turneul final al Campionatului Național de Minifotbal. Calificați în semifinalele turneului regional de la Brașov, gălățenii au făcut un pas greșit în penultima fază a competiției, când au pierdut semifinala cu cei de la Divertis Târgoviște cu scorul 0 - 3. După înfrângerea din semifinala cu echipa din Târgoviște Ajax Dulcisimo a jucat în finala mică cu cealaltă învinsă din semifinale, Ary & Roby Buftea. Finala pentru medaliile de bronz a fost câștigată de Ajax Dulcisimo cu scorul 3 - 2.   

Cealaltă echipă din Galați participantă la turneul regional de sezonul trecut, Eagles, a încheiat grupa regională pe locul trei cu o victorie, scor 9 - 2, cu Dream Team Brașov și două înfrângeri scor 0 - 5 cu Old Boys București (campioana regională) și 2 - 3 cu Săgeata Stejaru Tulcea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger