Home » » ”Haiducii” de la RCM Galați au cucerit medaliile de bronz la Campionatul European, Conferința 1, rugby în 7

”Haiducii” de la RCM Galați au cucerit medaliile de bronz la Campionatul European, Conferința 1, rugby în 7


La finalul săptămânii trecute în Bosnia și Herțegovina, la Sarajevo, s-au disputat jocurile de la Campionatul European, Conferința 1, rugby în 7, al treilea eșalon valoric european. La turneul din capitala Bosniei RCM Galați a avut reprezentanți în echipa Republicii Moldova, trei dintre jucători care au evoluat în sezonul recent încheiat la gruparea gălățeană, fundașul Adrian Adan, aripa Igor Misin și flanker -ul Serghei Budaian, au făcut parte din lotul haiducilor. De altfel, Adrian Adam și Serghei Budaian au făcut participat alături de RCM Galați la ultima acțiune a gălățenilor, particparea la turneul de rugby în 7, ”Belgrad Winner Tournament”.

Selecționata de peste Prut a trecut încheiat grupa cu trei victorii: 24 - 19 cu Austria, 26 - 10 cu Bosnia și 14 - 5 cu selecționata statului Muntenegru, și o înfrângere: 21 - 31 cu Turcia. În urma rezultatelor din grupă ”haiducii” au învins Austria, cu scorul 24 - 19, în faza sferturilor de finală și au promovat în semifinale. În penultimul act al competiției ”haiducii” au pierdut cu scorul 24 - 5 în fața Cehiei, iar în finala pentru locurile trei - patru selecționata Republicii Moldova au învins Serbia cu 22 - 14.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger