Home » , , , , , » Liga a IV-a continuă cu jocurile din etapa a 26-a ultima, conform programării inițiale

Liga a IV-a continuă cu jocurile din etapa a 26-a ultima, conform programării inițiale


În campionatul Ligii a IV-a sunt programate să se dispute la finalul săptămânii, 2 - 3 iunie, jocurile din etapa a 26-a, ultima conform programării inițiale. În prima zi a etapei sunt programate două partide. De la ora 12.00, pe stadionul Dunărea, CSU ”Dunărea de Jos” - echipă ce are prima opțiune la titlu în Liga a IV-a, va juca cu cei de la Victoria Independența, iar de la ora 17.00, Zimbrul Slonozia Conachi, va juca, la Schela, cu Viitorul Umbrărești.

Duminică, 3 iunie, de la ora 12.00, sunt programate celelalte jocuri ale etapei după programul:  Gloria Ivești - Quantum Club Galați, Avântul Drăgănești - Viitorul Costache Negri, Muncitorul Ghidigeni - Agrostar Tulucești și Avântul Vânători - Unirea Braniștea, joc ce va începe de la ora 18.30.        

Zimbrul Slobozia Conachi și CSU ”Dunărea de Jos” sunt departajate de golaveraj în fruntea Ligii a IV-a. ”Zimbrii” conduc cu +98, (126 - 28), CSU +90 (106  -16), ambele cu câte 58 de puncte. Unirea Braniștea este pe locul trei cu 51 de puncte, un punct mai mult decât cei de la Gloria Ivești, locul patru, Agrostar Tulucești închide prima parte a clasamentului cu 50 de puncte.

După disputarea etapei a 26-a, ultima conform programării inițiale, Liga a IV-a va continua cu jocurile din etapa a 16-a, restantă din 25 martie. Runda cu numărul 16 este programată să se dispute în jurul datei de 10 iunie.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger