Home » , , , » Liviu Ciubotariu, despre barajul de promovare în Liga a III-a

Liviu Ciubotariu, despre barajul de promovare în Liga a III-a

Campioana județeană CSU ”Dunărea de Jos” va susține la finalul săptămânii primul meci din dubla de baraj cu cei de la CS Făruei - campioana județului Brăila. Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre cele două jocuri de accedere în Liga a III-a.  ”Pe 23 și 30 iunie, se va disputa meciul dublu de baraj de promovare în Liga a III-a, primul joc la Galați cu echipa din Făurei. Într-adevăr, ca și nume, pare o echipă cu nume cunoscute, sunt frații Nicoliță, Bănel și Stelian, jucători care au evoluat la nivel superior, însă eu cred că omogenitatea echipei Universității cât și pregătirea pe care o fac este net superioară echipei din Făurei și cred că se vor impune în această dublă manșă”.

Președintele forului județean a mai declarat că dacă va obține promovarea în eșalonul superior echipa Universității ”Dunărea de Jos” se va înscrie în campionatul Ligii a III-a. ”La Galați în ultimii ani, ultimii cinci ani, am avut patru echipe promovate, începând cu Sporting Liești, Metalosport, Avântul Valea Mărului și Suporter Club Oțelul Galați. Toate cele patru s-a înscris în competiție și au dus competiția la bun sfârșit. Acea problemă cu echipa din Valea Mărului a veni în cel de la doilea sezon de Liga a III-a, în primul nu a fost nici un fel de problemă. În cel de al doilea sezon s-a întâmplat ce s-a întâmplat acolo, nici acum nu știu care a fost adevărul, cu siguranță dacă va promova Universitatea se va înscrie și va juca în Liga a III-a”, a încheiat Liviu Ciubotariu.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger