Home » » Nu alege favoriții la pariuri la nimereală!

Nu alege favoriții la pariuri la nimereală!

Atunci când intram într-o agenție de pariuri în urmă cu mai bine de 15 ani, îmi amintesc de felul în care pariorii își făceau biletele, și anume se orientau după cote și mizau pe favoritele care aveau cote de sub 1.50. După câțiva ani, îmi amintesc că a început să se încetățenească și tipurile de pariu Pauză/Final și Handicap. Practic, atunci când soliștii aveau cote mici, cum ar fi 1.15, aceștia încercau să crească puțin cota cu un astfel de tip de pariu. Spre surprinderea mea, acum aproximativ 5 ani – ultima dată când am intrat într-o agenție terestră – am observat că pariorii jucau bilete și mai riscante, lucru care m-a pus pe gânduri.
Eu pariez online de aproximativ un deceniu și de când internetul a devenit atât de popular și în România am răsfoit numeroase site-uri de profil, care m-au învățat foarte multe lucruri pe care nu aveam de unde să le știu. Ceea ce mă miră foarte tare este că nici în zilele noastre pariorii nu respectă regulile de bază indicate de către cunoscători. Cred că blocajul celor mai mulți dintre pariori este tocmai acesta: Alegerea favoriților la nimereală, având ca unice criterii cota și impresia generală pe care o avem vizavi de cele două formații care urmează să se confrunte.
Pasionații de pariuri și de sport trebuie să înțeleagă că aceasta nu este o tactică viabilă. Să ne gândim la faptul că toți acei pariori despre care am vorbit sunt pe minus de fiecare dată la sfârșit de lună, fie că recunosc asta sau nu. În același timp, să ne uităm și la cei care trăiesc de pe urma acestei profesii: majoritatea pariorilor profesioniști plasează cele mai multe pariuri pe outsider, adică pe rezultatul care are mai puține șanse de câștig.
Bineînțeles, jucând bilete cu multe selecții, este mai indicat să alegi cotele mai sigure, însă nu fără o analiză serioasă. Să nu uităm totuși de faptul că profesioniștii joacă numai pariuri individuale…
În orice caz, dacă vrei în continuare să pariezi pe favoriți, trebuie să te asiguri că joci de fiecare dată cele mai mari cote din piață, pentru că altfel îți va fi imposibil să realizezi profit pe termen lung. Problema cu pariurile pe favoriți este că majoritatea pariorilor mizează pe favoriți, fapt pentru care cotele regăsite pentru victoriile acestora nu reflectă șansele de câștig reale ale acestora, mai ales dacă mai luăm în calcul și comisionul oprit de operator din cote. Pe lângă asta, maximizează-ți șansele de reușit prin revendicarea diferitelor promoții oferte de agențiile de top din mediul online, cu mar fi acest bonus la Betano din 2018.
Un alt sfat important este să transformi cotele în probabilități și să le compari cu așteptările tale (avute după ce ai analizat în mod serios respectivul pronostic). Numai astfel vei putea să-ți dai seama dacă respectivele cote au valoare sau dacă sunt pur și simplu dezavantajoase din punct de vedere matematic. Făcând acest lucru, vei observa mai des contrafavoriți care au cote valoroase pentru a se impune.

Evident, nu-ți va fi deloc ușor să faci tranziția de la un parior comod la unul care își dă silința să câștige pe termen lung. În primă fază, aceste sfaturi s-ar putea să te descurajeze. Nu trebuie însă să te dai bătut. Fă o încercare: gândește-te de câți ani de zile joci așa cum vrei tu și ce rezultate ai avut. De ce să nu faci o schimbare, să nu încerci o lună de zile să joci diferit, adică să nu mai joci acele bilete lungi cât cearceaful de la pat și să joci pronosticurile acelea separat?
Asta nu însemnă neapărat că vei realiza profit imediat dacă îți adaptezi stilul de joc, întrucât acesta este un proces continuu, dar cu siguranță rezultatele tale se vor îmbunătăți, iar pe măsură ce capeți experiență, lucrurile vor începe să devină din ce în ce mai stabile. Nu uita totuși să te distrezi făcând asta, trebuie să fie ca o provocare pentru tine și nu ca o corvoadă. Până la urmă, dacă vei câștiga sau vei pierde, asigură-te că te-ai distrat făcând asta. Nu paria mai mult de 10% din veniturile tale și nu juca mai mult decât îți permiți să pierzi!

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger