Home » , » Olga Cușinova, despre evoluția la FC Universitatea. ”Mi-a plăcut foarte mult perioada petrecută aici”

Olga Cușinova, despre evoluția la FC Universitatea. ”Mi-a plăcut foarte mult perioada petrecută aici””Panterele” de la FC Universitatea au încheiat parcursul din Liga a II-a cu o victorie 14 - 0 în fața celor de la Viitorul Reghin. La finalul jocului internaționala din Republica Moldova, Olga Cușinova, a declarat că principalul adversar în jocul de duminică  a fost căldura. ”A fost greu din cauza vremii, a fost prea cald și picioarele parcă s-au înmuiat. Totuși, noi ne-am îndeplinit scopul, am vrut să arătăm un joc spectacol, să facem un joc de posesie și cât mai multe faze de atac”, a spus fundașul de la FC Universitatea, Olga Cușinova. 

Despre perioada petrecută la Galați, dar și participarea în Liga I cu gruparea gălățeană Olga Cușinova a spus: ”Mi-a plăcut foarte mult perioada petrecută  aici, e altfel decât în Moldova. Sper să rămân la Galați, în proporție de 90% rămân aici să joc în prima ligă cu FC Universitatea”. 

FC Universitatea Galați a câștigat seria I din Liga a II-a cu după un parcurs aproape perfect, 14 jocuri, 13 victorii, o remiză, fără înfrângere, golaveraj 78 - 8, 70 de puncte, cinci puncte avns față de echipa de pe locul doi Selena Constanța, echipă cu care s-a luptat pentru accederea în Liga I. 

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger