Home » » ”Panterele”: Prisăcari, Cușinova, Topal și Sivolobova - selecționate în echipa națională a Republicii Moldova

”Panterele”: Prisăcari, Cușinova, Topal și Sivolobova - selecționate în echipa națională a Republicii Moldova

foto: FC Universitatea Galați
Imediat după promovarea în eșalonul de elită al fotbalului feminin din România, cele patru jucătoare din Republica Moldova de la FC Universitatea Galați au primit convocări pentru o nouă acțiune a echipei naționale a Republicii de peste Prut. Astfel, Dumitrița Prisăcari, Olga Cușinova, Irina Topal și Anastasia Sivolobova, vor participa între 6 și 10 iunie, la un stagiu de pregătire împreună cu echipa națională de senioare a Republicii Moldova, dar și la jocul din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal Feminin 2019 cu selecționata similară a Belgiei.

Cele patru ”pantere” de la FC Universitatea sunt prezențe obișnuite în selecționata de senioare a Republicii Moldova. În preliminarii, echipa Republicii Moldova activează în grupa a șasea de calificare, grupă din care face parte și România. De altfel, România și Republica Moldova sunt vecine de clasament în grupa de calificare, România este pe locul 5, penultimul, cu patru puncte, iar Moldova pe șase cu un punct.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger