Home » » RCM Galați a încheiat pe podium ”Belgrad Winner Tournament”, rugby în 7

RCM Galați a încheiat pe podium ”Belgrad Winner Tournament”, rugby în 7
Campioana din Divizia Națională de Seniori, rugby în 7, din urmă cu două ediții, Rugby Club Municipal Galați a participat la finalul săptămânii trecute la turneul internațional ”Belgrad Winner Tournament”, rugby în 7. Turneul a fost organizat în capitala Serbiei cu prilejul împlinirii a 100 de ani de rugby în Serbia. Alături de gruparea gălățeană la turneu au mai participat echipe din: Serbia, Scoția, Cehia, iar din România au mai jucat cei de la CS Năvodari. 

Gruparea gălățeană a avut o comportare bună la turneul din Serbia, competiția a fost încheiată de RCM Galați pe locul trei. După înfrângerea la limită, scor 21 - 22 cu cei de la CS Năvodari din debutul turneului, gruparea gălățeană a obținut patru victorii consecutive: 42 - 0 cu cehii de la Rugby Club Zlin, 36 - 12 în jocul cu Serbia 7’s, echipa națională de rugby în 7 a Serbiei, 9 - 0 cu sârbii de la Vojvodina Rugby Club (Serbia) și 31 - 0 cu cei de la Rugby Club Vrsac (Serbia). Pe lângă înfrângerea cu colegii din competiția internă echipa gălățeană a mai pierdut un joc, scor 12 - 17 cu scoțienii de la Heriot’s Rugby Club Scotland. Cele două echipe care au învins gălățenii în cadrul turneului au depășit gruparea gălățeană în clasament, astfel că RCM Galați a încheiat ”Blegrad Winner Tournament” pe locul trei.

Lotul deplasat în Serbia de RCM Galați


La turneul din capitala Serbiei Rugby Club Municipal Galați a folosit lotul:  Gabriel Partenie, Cristi Boboc, Serghei Budaian, Adrian Adam, Mitică Trandafir, Daniel Costel Dușacovschi, Samoil, Toma, Lăcătuș. Antrenorul gălățenilor la turneul din Serbia a fost Dan Vlismas, iar managerul grupării gălățene a fost Marius Secuianu


Pentru RCM Galați urmează meciurile din Divizia Națională de Seniori, rugby în 7. În actuala ediție a competiției de rugby în 7 vor fi trei turnee ce se vor disputa la datele: 25 august, 1 septembrie, 9 septembrie, cel mai probabil unul dintre turnee va avea loc la Galați. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger