Home » , » Șoimii Dunăreni debutează joi la turneul zonal, juniori D

Șoimii Dunăreni debutează joi la turneul zonal, juniori D


Campioana județeană la nivelul juniorilor D, FC Șoimii Dunăreni, și-a aflat adversarii cu care se va duela pentru un loc la turneul semifinal juniori sub 13 ani. ”Am picat cu Viitorul Constanța, vom juca chiar în meciul de deschidere a turneului zonal, și cu cei de la Luceafărul Brăila. Având în vedere că primul meci este cu cei de la Viitorul după acest meci  putem să ne dăm seama dacă putem să facem pasul, dacă putem să ne luptăm în finală sau nu depinde de primul meci”, a spus președintele Școlii de Fotbal Șoimii Dunăreni, Paul Voicu, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM. 

Gruparea gălățeană, pregătită de Bogdan Crăciun şi Andrei Calinov, va juca primul meci de la zonă joi, 7 iunie, de la ora 17.30, în compania celor de la Viitorul Constanța După o zi de pauză, sâmbătă, 9 iunie, de la ora 9.00, Șoimii Dunăreni vor juca cu cealaltă echipă din grupă Luceafărul Brăila. Șoimii Dunăreni au fost repartizați în zona 2, iar turneul se va disputa la Tulcea, pe stadionul Delta. Zona 2 este formată din două grupe a câte trei echipe, în cealaltă grupă vor evolua: Pro Sport Focșani, Victoria delta Tulcea și FC Voluntari. Câștigătoarele celor două grupe obține calificare în finala zonei, iar învingătoarea din finală se va califica la turneul semifinal.      

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger