Home » , » Studenții au picat examenul de maturitate

Studenții au picat examenul de maturitateAflați în fața celui mai important meci de la reînființare echipa de fotbal a Universității ”Dunărea de Jos” a cedat fără drept de apel mașa tur a barajului de promovare în Liga a III-a. CSU ”Dunărea de Jos” a pierdut cu scorul  0 - 4 jocul cu campioana județului Brăila, CS Făurei, meci decis de frații Nicoliță, Stelică și Bănel. 

La pauză oaspeții jocului de pe stadionul Oțelul au intrat în avantaj, scor 2 - 0. Brăilenii au  deschis scorul rapid, în minutul 8, prin Stelică Nicoliță a marcat cu un șut din interiorul careului de 16 metri. Studenții nu au reușit să pună în pericol poarta oaspeților în prea multe rânduri, Vlad Antofe a trimis din cădere spre poartă, iar căpitanul Adrian Grigoraș a căzut în careu, dar arbitrul Lucian Rusandu a lăsat jocul să continue. Echipa din Făurei și-a dublat avantajul spre finalul primei reprize, minutul 38, Stelică Nicoliță a reușit dubla.  La reluare chiar dacă profesorul Cătălin Savu a făcut câteva schimbări în echipă, tot oaspeții s-au aflat la cârma jocului. Studenții au bifat prima oportunitate la poarta adversă, Grigoraș a trimis pe lângă poartă din lovitură liberă. Soarta jocului, și probabil a promovării, a fost decisă cu aproape 15 minute înainte de final. Stelică Nicoliță a fost faultat în careu, iar fratele acestuia, Bănel Nicoliță, a transformat penalitatea și a urcat scorul la 3 - 0. Nici la 0 - 3 studenții nu au reușit să pună în prea mare pericol poarta adversă, Grigoraș și Anastasie, din lovitură liberă, au fost cel mai aproape de a amenința buturile adverse. Scorul final  0 - 4 a fost stabilit de echipa din Făurei cu opt minute înainte de final, fundașul Antofe a pierdut mingea în preajma careului propriu, brăilenii au recuperat, iar Viorel Gheorghe a marcat din interiorul careului.   

CSU: Nicu Măstăcan - Alexandru Stancu, Vlăduț Antofe, Ionuț Florea, George Iacob, Adrian Anastasie (Lucian Ignat), Daniel Dajbog (Bogdan Popov),  Gheorghiță Țuiu (Cosmin Gârleanu), Constantin Chiciuc (Alexandru Perju), Adrian Grigoraș. Antrenor: Cătălin Savu. 

CS Făurei: George Tudor - Marius Moroianu, Alexandru Cotigă, Adrian Coman, Ionuț Grozea, Marius Baciu, Bănel Nicoliță, Dan Perca, Marian Mîță, Marius Tudose, Stelică Nicoliță. Au mai jucat: Viorel Gheorghe, Valentin Ion, Ionuț Huțu. 

Manșa retur a barajului de promovare în Liga a III-a este programată să se dispute peste o săptămână, 30 iunie, la Făurei. Pentru a promova în eșalonul superior studenții au nevoie de o minune, victorie 5 -0! sau la cinci goluri diferență.      

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger