Studenții, încrezători înaintea barajului de promovare în Liga a III-a

26
După câștigarea titlului în Liga a IV-a, dar și a fazei județene a Cupei pentru CSU ”Dunărea de Jos” urmează dubla de baraj cu campioana județului Brăila CS Făurei. Profesorul Cătălin Savu, antrenorul studenților, ne-a declarat că echipa pe care o pregătește este încrezătoare înaintea dublei de accedere în eșalonul superior. ”Așteptăm încrezători meciurile. Ne bazăm pe aportul publicului din Galați, din această cauză am hotărât să se joace pe stadionul Oțelul, spectatorii să aibă condiții decente, iar gazonul de pe stadion arată ireproșabil”.  

Chiar dacă echipa pe care o conduce este formată de mai puțin de una an, profesorul Savu mizează pe determinarea studenților în încercarea lor de a juca în Liga a III-a. ”Echipa din Făurei pornește favorită, are jucători care au mai evoluat la nivelul ăsta, dar eu mă bazez pe ambiția jucătorilor de a evolua din sezonul viitor în Liga a III-a. În ultimele meciuri studenții au demonstrat că fac față cu brio meciurilor cu presiune”.  

Pentru a atrage susținerea unui număr cât mai mare de susținători clubul studențesc a decis ca meciul să se joace pe stadionul Oțelul, iar accesul spectatorilor va fi gratuit. ”Intrarea la meci va fi liberă, vom avea și câteva surprize. Mulțumim Suporter Club Oțelul Galați pentru că ne-au pus la dispoziție terenul pentru antrenamente și joc. Sper ca această colaborare să continue și după meciul de baraj”, a încheiat profesorul Cătălin Savu.   
Sâmbătă, 23 iunie, de la ora 18.00, CSU ”Dunărea de Jos” va juca manșa tur barajului de promovare în Liga a III-a cu cei de la CS Făurei. Meciul se va disputa pe stadionul Oțelul, iar intrarea va fi liberă. Manșa retur a barajul este programată să se dispute peste o săptămână, 30 iunie, la Făurei. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal