Home » , » Viitorul Umbrărești întâlnește campioana județului Tulcea în prima fază a Campionatului Juniorilor A1

Viitorul Umbrărești întâlnește campioana județului Tulcea în prima fază a Campionatului Juniorilor A1


Campioana județului Galați, Liga a IV-a juniori,Viitorul Umbrărești, va juca pentru accederea în faza semifinală națională a Campionatului U 19 județean cu campioana județeană din Tulcea, CSM Delta Aegyssus Tulcea. În faza de premergătoare semifinalelor se joacă sistem tur - retur. Meciul tur este programat pentru joi, 7 iunie, de la ora 17.30, în județul Galați, cu gazde cei de la Umbrărești, în timp ce returul se va juca sâmbătă, 9 iunie, pe terenul echipei din Tulcea.
 
Echipa din Tulcea a câștigat play - off - ul din Liga a IV-a juniori Tulcea cu maximum de puncte, 18 puncte din șase jocuri, golaveraj 36 - 3. În timp ce viitorul Umbrărești este debutantă în această fază a competiției echipa din Tulcea a jucat în faza finală a Campionatului județean U 19 sezonul trecut. 

Ultimele două campioană județene din Galați, Muncitorul Ghidigeni și Quantum Club Galați, s-au oprit în faza interjudețeană. Sezonul trecut Muncitorul Ghidigeni, s-a oprit în faza interjudețeană a Campionatului juniorilor A1, eliminată de campioana județului Brăila, CS Făurei. După înfrângerea  scor 1 - 2, de pe teren propriu, de la Ghdigerni, juniorii gălățeni au pierdut și manșa retur, disputată în localitatea Vișani, din județul Brăila,  cu scorul 3 - 5. Quantum Club Galați, a întâlnit tot campioana din Brăila, Viitorul Însurăței, în primul tur din faza interjudețeană, și a pierdut calificarea în faza următoare cu scorul general 2 - 3, după 1 - 0 la Galați și  1 - 3 la Însurăței.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger