Home » , » Viitorul Umbrărești s-a oprit în prima fază din Campionatul juniorilor A1

Viitorul Umbrărești s-a oprit în prima fază din Campionatul juniorilor A1


După 0 - 3 la Umbrărești, în meciul tur, campioana județului Galați, juniori A1, Viitorul Umbrărești, a pierdut și manșa retur din faza interjudețeană, de la Tulcea, cu cei de la Delta Aegyssus Tulcea. Cu două înfrângeri 0 - 3 și 0 - 3 campioana județeană Viitorul Umbrărești se oprește în faza interjudețeană a Campionatului juniorilor A1.

De altfel, ultimele trei campioane județene din Galați, Muncitorul Ghidigeni și Quantum Club Galați, s-au oprit în faza interjudețeană, la fel ca cei de la Viitorul Umbrărești. Sezonul trecut Muncitorul Ghidigeni, s-a oprit în faza interjudețeană a Campionatului juniorilor A1, eliminată de campioana județului Brăila, CS Făurei. După înfrângerea  scor 1 - 2, de pe teren propriu, de la Ghdigerni, juniorii gălățeni au pierdut și manșa retur, disputată în localitatea Vișani, din județul Brăila,  cu scorul 3 - 5.

Quantum Club Galați, a întâlnit tot campioana din Brăila, Viitorul Însurăței, în primul tur din faza interjudețeană, și a pierdut calificarea în faza următoare cu scorul general 2 - 3, după 1 - 0 la Galați și  1 - 3 la Însurăței. Ultima campioană județeană care a trecut de faza interjudețeană a fost Avântul Vânători în sezonul 2014 - 2015. Cei de la Vânători au obținut calificarea la turneul zonal după victoria 5 - 1 de pe teren propriu cu Euromania Dumbrăveni, Vrancea, și înfrângerea, scor  0 -3 din Vrancea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger