Home » , » Vineri debutează Memorialul ”Vasile Lehăduș”

Vineri debutează Memorialul ”Vasile Lehăduș”


Timp de două zile, vineri și sâmbătă, 22 - 23 iunie,  la Patinoarul Dunărea, se va disputa ediția a doua a competiției internaționale de box Memorial ”Vasile Lehăduș”. Turneul este programat să se dispute în intervalul orar 18.00 - 21.00, iar la competiție sunt așteptați să participe sportivi de la secțiile de box ale cluburilor: CSM Dunărea Galați, CSM Brăila, CSA Steaua București, CSM Ploiești, CS Farul Constanța, CS Dinamo București, dar și sportivi din Republica Moldova - Regiunea Autonomă Găgăuzia.

Ediția trecută a Memorialului a fost dominată de sportivii de la CSM Dunărea. În finala categoriei 52 de kilograme, cadeți, Gabriel Bâțu, l-a învins, prin decizie la puncte, pe Alexandru Malinoski, Republica Moldova. Titlul categoriei 46 de kilograme, juniori, a fost câștigat de Gabriel Muntianu care l-a învins, decizie la puncte, pe Nicolai Chioroglo, Republica Moldova, iar al treilea titlu al gălățenilor a fost câștigat de Robert Ioviță, 52 de kilograme, în finala cu Răzvan Mihai, CSM Ploiești. Singura sincopă a sportivilor de la CSM Dunărea calificați în finale a fost la categoria 48 de kilograme, juniori, unde Remus Micu a abandonat în repriza a doua a meciului cu Denis Vatman, Republica Moldova.


Celelalte titluri din cadrul Memorialului de ediția trecută au fost câștigate de: Valentin Velicu, Centrul Olimpic de Box Brăila, în limitele categoriei 60 de kilograme, după o finală cu George Dumitrecu, CSM Ploiești, Ciobanu Costel, Centrul Olimpic de Box Brăila, categoria 69 de kilograme, după ce l-a învins pe Fernando Antonia, CSM Brăila, și Liviu Munteanu, Republica Moldova, categoria 81 de kilograme, după o finală cu Andrei Drăgan, Farul Constanța.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger