Home » , , , , » 20 august - data limită de înscriere în Liga a IV-a

20 august - data limită de înscriere în Liga a IV-aLa Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit despre coordonatele ediției viitoare de Liga a IV-a - primul eșalon județean.  

”Pentru Liga a IV-a sperăm să avem 14 echipe, așa cum știți anul trecut am început cu 13 echipe, lucrul bun este că am terminat cu 13, nu s-a retras nici una. Acum sperăm să avem 14 echipe, cu siguranță va veni o echipă din Liga a V-a, locul unu, revelația Ligii a V-a, Voința Cudalbi, ei au zis că se vor înscrie la Liga a IV-a, vom vedea ce echipe noi vor apărea, e posibil și la Tecuci să renască, nu cu sprijinul autorităților din păcate, ci cu sprijinul unor foști fotbaliști plecați în străinătate care au revenit în Tecuci și au zis că e o rușine să nu mai aibă echipă de seniori la nici un nivel. Sperăm să adunăm de 14 echipe, dacă vor fi mai multe nu ne supărăm, dacă vor fi 16 nu este nici o problemă. Ca și dată de începere va fi undeva în ultima săptămână din august, prima din septembrie, iar termenul limită de înscriere este 20 august”, a spus Liviu Ciubotariu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger