Home » , » Alex Ciobanu: Apreciez suporterii din galerie, au venit alături de noi chiar și în meciurile din deplasare

Alex Ciobanu: Apreciez suporterii din galerie, au venit alături de noi chiar și în meciurile din deplasareAntrenorul principal de la SC Oțelul, Alexandru Ciobanu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre cei mai importanți susținători ai echipei, suporterii.  ”La ultimul meci de acasă, într-adevăr, nu am avut un număr foarte mare de spectatori, dar la alte meciuri, și meciuri importante, a fost un număr însemnat pentru nivelul Ligii a III-a. Cred că am avut o audiență foarte bună. E normal, și lumea a fost dezamăgită că nu am reușit să promovăm după primul an de la promovarea din Liga a IV-a . E de înțeles, și noi am fost supărați. 

În același timp apreciez suporterii din galerie care au au venit atât la meciurile din deplasare, de la Miercurea Ciuc, sau de la Aerostar, și chiar i-au apreciat pe băieți, le-au spus că sunt mândri de ei că au jucat bine. Chiar și la primul antrenament am stat de vorbă cu echipa cu cei din galerie, ne-au zis că sunt alături de noi, că nu facem tragedie că nu am promovat, Oțelul mai are drum lung de acum în colo și nu se va opri aici”, a spus Alex Ciobanu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger