Home » , » Alex Ciobanu, despre componența seriei Oțelului din sezonul viitor

Alex Ciobanu, despre componența seriei Oțelului din sezonul viitor


La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, antrenorul principal de la Oțelul, Alexandru Ciobanu, a vorbit despre componența seria din care va face parte Oțelul în sezonul viitor. ”Există două variante, să rămână echipele de peste munți, să zic așa, Miercurea Ciuc, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc, inclusiv cele din zona Brașov: Hărman, Râșnov, poate AS ”SR” Brașov (echipa suporterilor din Brașov, Steagu Roșu Brașov), deși mi-e greu să cred”. 

Cealaltă variantă anunțată de Alex Ciobanu este ca seria să fie compusă, în cea mai mare parte, cu echipele din zona Moldovei. ”Privind zona Moldovei, pe lângă Darabani, care este în Nordul Moldovei, Botoșani 2 va apărea, se pare că de la Iași , Poli Iași 2 va apărea, sunt Miroslava și Foresta Suceava - picate din Liga a II-a, mai este o echipă din județul Suceava, din Fălticeni, (Șomuz Fălticeni), care a promovat în Liga a III-a, Ceahlăul Piatra Neamț, a promovat în Liga a III-a, mai este și Gauss Bacău, care am înțeles că aceea ar fi de fapt echipa municipalității (noua denumire a echipei va fi  Asociația Club Sportiv Suporter FCM Bacău), deși municipalitatea a sprijinit, ca niciodată anul trecut Aerostar, plus echipele care sunt deja: Focșani, Rădăuți, Liești, Oțelul, se pare că și Pașcaniul va rămâne în Liga a III-a. Din ce am înțeles din zona Buzău, Râmnicu Sărat, este foarte posibil să intre în seria I, deja vorbim chiar de 16 echipe. Poate intra și zona Brăila, CS Făurei, depinde de numărul echipelor, dacă intră și Râmnicu Sărat și Gloria cu echipele din Nordul Moldovei nu cred că vor  mai apărea echipele din Brașov, Miercurea Ciuc, Târgu Secuiesc și așa mai departe. Fiecare serie are istoricul ei, are echipele ei de vârf. Într-adevăr înainte se spunea că seria din zona Moldovei este cea mai ușoară, dar dacă privim ultimul sezon din seria I cred că a fost un sezon destul de puternic pentru nivelul Ligii a III-a”, a încheiat Alexandru Ciobanu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger