Home » , , » Antrenorul gălățean Florin Nini va pregăti BCMU Pitești

Antrenorul gălățean Florin Nini va pregăti BCMU PiteștiTehnicianul gălățean Florin Nini este noul antrenor al echipei de Liga națională BCMU Pitești. Anunțul preluării echipei argeșene a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă. ”Mulțumesc conducerii clubului pentru încrederea acordată. Este un proiect nou, ce se întinde pe o perioadă de doi ani, un proiect la care plecăm cu premiza de a realiza mai mult decât s-a întâmplat până la acest moment. Vrem o clasare în partea de sus a clasamentului și desigur, disputarea unor finale. Ne propunem pentru al doilea an inclusiv o participare la o cupă europeană. Piteștiul este un proiect bun, a demonstrat în ultimii ani, în special seriozitate din multe puncte de vedere”, a spus Nini în cadrul conferinței de presă în care a fost prezentat la Pitești.

Florin Nini este fondatorul clubului Phoenix, iar în ultimele trei sezoane a condus echipa de seniori a clubului gălățean în Liga Națională, grupare cu care a ajuns de două ori în play - off. Pe lângă Phoenix Florin Nini a mai pregătit alte două echipe în Liga Națională, Steaua și Energia Târgu Jiu, cât și CSM Târgoviște în Liga Națională a fetelor. Echipa din Târgoviște, cu Florin Nini antrenor, a jucat în premieră pentru o echipă din România, în Euroliga. În prezent Florin Nini este și antrenorul echipei naționale sub 16 ani a României echipă cu care va participa la Campionatul European, FIBA, Divizia B, de la Sarajevo. Florin Nini a mai pregătit echipa națională feminină a României la FIBA EuroBasket 2015.
 

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger