Home » , , » Băieții de la Phoenix, calificați la Turneul Final al LNB 3x3

Băieții de la Phoenix, calificați la Turneul Final al LNB 3x3
Federația Română de Baschet a anunțat echipele calificate la turneul final al Ligii Naționale de Baschet Masculin 3x3. Ultima rotație din actuala ediție a Ligii Naționale 3 la 3 se va disputa la finalul săptămânii, 4 - 5 august, la Târgu Jiu. 

Lupta pentru medalii va fi dată de 24 de echipe ce au obținut calificarea în ultimul act după punctele acumulate în turneele disputate în această vară, iar în urma rezultatelor obținute la turneul final s-a calificat și echipa de 3 la 3 a clubului gălățean Phoenix. La Turneul Final au mai obținut calificarea echipele de 3x3 de la U BT Cluj - Napoca, BCMU Pitești, CSM CSU Oradea, CSU Sibiu, SCMU Craiova, cluburi ce au evoluat sezonul trecut în LNBM, dar și grupări ce au evoluat în eșalonul secund Rapid București, CSU Știința București, Athletic Constanța, CSO Voluntari, Cuza Sport Brăila, CSM Sighetul Marmației. 

Pe parcursul sezonului de 3 la 3 pentru Phoenix au jucat: Mihai Grecu, David Stan, Victor Moșolea, Theodor Vlad, și Mihai Măciucă, ultimul nu a participat la ultima rotație, de la Tulcea, pentru că în această perioadă participă cu echipa națională sub 18 ani a României la Campionatul European, Divizia B, de la Skopje, Macedonia.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger