Home » , » Cristi Ștefu: ”Încercăm să formăm un lot cu o valoare ușor peste ce a fost anul trecut”

Cristi Ștefu: ”Încercăm să formăm un lot cu o valoare ușor peste ce a fost anul trecut”

foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

Manager-ul sportiv de la United, Cristi Ștfeu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre campania de achiziții a vicecampionilor din această vară. ”Lotul nu este definitivat încă, am  vorbit în mai multe direcții, cu mai mulți sportivi, încercăm să formăm un lot cu o valoare ușor peste ce a fost anul trecut. După cum prea bine s-a vehiculat trei jucători deja ne-au părăsit, Covaci, Varela și Cătinean. Acum ne trebuie o completare, să venim cu niște jucători, sper eu, care să se integreze cât mai bine. Avem discuții pe mai multe fronturi, deocamdată nu am înghețat decât varianta unui jucător portughez care a mai jucat în România, la Deva, Nuno Coco. Altceva nu pot să vă spun pentru că nu am înghețat nimic. Perioada de transferuri se închide abia în septembrie”. 

United va juca, în premieră, Supercupa


În aceeași intervenție de la Lider Sportiv Cristi Ștefu a anunțat că cei de la United, vicecampionii ultimelor două ediții din Liga I, vor juca, în premieră pentru gruparea gălățeană, Supercupa României. ”Încercăm, până pe data de 23, când începem pregătirile, să definitivăm și lotul. Avem și Supercupa pe care trebuie să o jucăm pe 22 sau 23 august, atunci trebuie să începem pregătirile un pic mai devreme, ne obligă situația să ne mișcăm mai repede”. United va avea ca oponentă în meci de deschidere a sezonului Informatica Timișoara, echipă ce a câștigat Cupa României și Liga I în sezonul recent încheiat.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger