Home » , » Cristi Ștefu: Nu știu dacă era chiar momentul potrivit pentru un club al Primăriei

Cristi Ștefu: Nu știu dacă era chiar momentul potrivit pentru un club al Primăriei

foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

Pe lângă schimbarea de la nivelul băncii tehnice United Galați - club vicecampion în ultimele două ediții ale Ligii I, a făcut schimbări și în staff-ul administrativ. Astfel, David Asandei, antrenorul din urmă cu două sezoane a fost înlocuit în funcția de director tehnic al clubului cu Vitor Hugo Costa, tehnicianul din sezon precedent al gălățenilor. Manager-ul sportiv al vicecampionilor, Cristi Ștefu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre motivele pentru care portughezul Hugo Costa a rămas în cadrul clubului gălățean. ”Vitor Hugo Costa a  rămas la noi, colaborăm în continuare, deși nu mai este antrenor am stabilit, pentru că este o persoană cu niște relații foarte bune pe plan internațional, pe plan mondial în lumea futsalului, cu experiență pe partea administrativă cel puțin la fel de bună ca și experiența de pe partea de tehnician. Vitor Hugo Costa o să îl înlocuiască pe domnul Asandei în funcția de director tehnic, în ideea în care domnul Asandei a hotărât să meargă pe un alt drum și să-și continue activitatea, tot în plan sportiv, alături de acest nou club al Primăriei, care se înființează. 

Legat de înființarea clubului Primăriei, CSM Galați, Cristi Ștefu a declarat că nu era momentul oportun pentru un asemenea club, prioritățile locale, în plan sportiv, fiind altele:  ”Nu știu să vă spun foarte multe despre clubul Primăriei. Ce pot să spun, o părere proprie, cred eu că nu de un club aveam nevoie aici, pe plan local, cât aveam nevoie de o nouă sală. Deja eram destul cluburi care se băteau pe niște poziții de antrenamente într-o singură sală, toate cluburile fiind de Liga I. Acum a mai venit un club de mare amploare, un CSM cuprinde multe secții de sport, și nu știu în ce măsură o să încăpem în sălile pe care de abia le avem și pe care încercăm să le împărțim cât putem. Fiecare gândește într-o anumită direcție, poate îmi scapă mie ceva și nu îmi dau seama, dar îmi vine greu să cred că este o direcție tot mai potrivită pentru vremurile pe care le traversăm acum. Nu pot să spun că este bună, sau nu ar fi o variantă foarte bună pentru sportul gălățean, dar nu știu dacă era chiar momentul potrivit, ar fi fost alte priorități probabil, dar nu sunt eu în măsură, este doar o părere și nu vreau să deranjez cu afirmațiile”, a spus Cristi Ștefu.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger