Home » , , , » CSU ”Dunărea de Jos” continuă proiectul cu studenți

CSU ”Dunărea de Jos” continuă proiectul cu studenți

După primul sezon de existență echipa Universității ”Dunărea de Jos” Galați, continuatoarea fostei finaliste a Cupei, CSU Galați, a câștigat titlul în Liga a IV-a Galați și Cupa României - faza județeană, dar a ratat promovarea în Liga a III-a. 

Pentru sezonul viitor profesorul Cătălin Savu, antrenorul echipei, a declarat că proiectul CSU ”Dunărea de Jos” se va baza în continuare pe studenți. ”Mergem înainte asta este, nu suntem nici primii nici ultimii care ratăm promovarea. Exceptând, bineînțeles, Oțelul, nici Valea Mărului nu a promovat din prima, nici Lieștiul nu a promovat din prima. Asta este, trebuie să continuăm acest proiect, avem proiectul nostru cu studenți și mergem mai departe, a spus Cătălin Savu. 

În primul sezon de existență clubul gălățean s-a bazat pe un lot format în marea majoritate de studenți, doar doi dintre jucătorii echipei nu erau cursanți ai Universității ”Dunărea de Jos” Galați.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger