Home » , » CSU ”Dunărea de Jos” joacă cu o echipă din Liga a III-a în turul I al Cupei

CSU ”Dunărea de Jos” joacă cu o echipă din Liga a III-a în turul I al Cupei


Federația Română de Fotbal a publicat programul jocurilor din primul tur național al Cupei României. În prima fază națională Galațiul este reprezentat de o echipă, CSU ”Dunărea de Jos”, câștigătoarea fazei județene a Cupei. 

În urma împerecherii echipelor, după criteriul geografic, studenții vor juca cu Sportul Chiscani, Brăila, echipă ce a încheiat sezonul precedent din Liga a III-a pe locul 12 în seria a II-a. Jocul cu cei de la Chiscani este programat să se dispute într-o singură manșă  miercuri, 1 august, de la ora 17.30, pe terenul studenților.

Faza secundă a Cupei se va disputa miercuri, 15 august, iar în această fază vor participa echipele câștigătoare a fazelor județene cât și echipele cu clasări superioare în sezonul recent încheiat din Liga a III-a.     

Sezonul trecut câștigătoarea fazei județene a Cupei, Zimbrul Slobozia Conachi, a trecut de primul tur după ce a eliminat cu scorul 3 - 2 FC Buzău, joc disputat la Buzău, pe stadionul Gloria. CSU ”Dunărea de Jos” a câștigat faza județeană a Cupei după ce a trecut în finală de Zimbrul Slobozia Conachi. Finala s-a disputat la Ivești, pe stadionul Nicu Nour, iar studenții s-au impus cu scorul 3 - 1 după prelungiri.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger