Home » » Etapă din DNS, rugby 7, în septembrie la Galați

Etapă din DNS, rugby 7, în septembrie la Galați


Înaintea ediției 2018 - 2019 a Diviziei Naționale de Seniori, rugby în XV, o parte din echipele angrenate în liga secundă vor juca în Divizia Națională de Seniori, rugby în 7. Conform ultimei hotărâri a Biroului Federal ediția 2018 a DNS, rugby în 7, se va disputa pe parcursul a trei turnee. 

Campionatul DNS, rugby 7, va debuta cu o etapă la Năvodari, 25 august, în organizarea campionilor en - titre, CS Năvodari. A doua rotație a campionatului este programată să se dispute în prima zi a lunii septembrie, la Galați, pe stadionul Municipal, urmând ca actuala ediție a DNS, rugby în 7, să se încheie cu o etapă ce se va disputa, cel mai probabil la Petroșani, la data de 9 septembrie. 

Deținătoarea titlului în Divizia Națională de Seniori, rugby în 7, este CS Năvodari. RCM Galați a încheiat sezonul precedentul sezon din DNS, rugby 7, pe locul patru, după o finală pentru locurile trei - patru pierdută în fața celor de la Tomitanii Constanța. Gruparea gălățeană a fost campioana Diviziei Naționale de Seniori, rugby în 7, anul 2016.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger