Home » » Evoluție remarcabilă pentru Inter la turneul final al Cupei României. Gălățenii au fost la un pas de semifinale

Evoluție remarcabilă pentru Inter la turneul final al Cupei României. Gălățenii au fost la un pas de semifinale

foto: Asociația de Minifotbal Galați


Între 29 iunie și 1 iulie, 96 de echipe au participat, la Sibiu, la ediția din 2018 a turneului final al Cupei României. Campionatul de Minifotbal Galați a fost reprezentat de o sigură echipă la Sibiu, Inter Galați, grupare ce a reușit un rezultat remarcabil, trupa gălățeană a fost la un pas de semifinale. 

În prima fază a competiției, grupele, Inter a fost repartizată în grupa a XXIX-a, grupă câștigată de gălățeni cu dublă victorie, scor 4 - 1, cu cei de la FC Muncelului Bistrița și Dr. Browns Baia Mare. Inter a câștigat grupa cu 6 puncte, maximum, și a jucat în prima fază eliminatorie cu o altă echipă din Bistrița, Comlef, joc câștigat de gălățeni cu scorul 5 - 0. După victoria la scor cu cei de la Bistrița, Inter a întâlnit, în 16 - imi, o altă câștigătoare de grupă, Boromir Râmnicu Vâlcea, câștigătoarea grupei I. Echipa calificată în următoarea fază a competiției s-a decis după executarea loviturilor de departajare, Inter s-a impus cu scorul 4 - 3. 

În faza optimilor de finală Inter a dat peste o altă câștigătoare de grupă, Flash F.T Alba Iulia, echipă ce a câștigat grupa a XIV-a. Inter-ul gălățean a trecut de gruparea din Alba Iulia la limită, scor 2 - 1, și a obținut calificarea în sferturile de finală ale competiției. În sferturi echipa gălățeană, cotată de Federația de Minifotbal din România a 14 - a favorită la câștigarea trofeului, a jucat cu cei de la Danco Pro București, câștigătoarea grupei a XXX-a, a șasea favorită la câștigarea competiției, echipă ce a câștigat competiția. La pauză cele două echipe au intrat la egalitate, scor 1 - 1, Inter a condus cu 2- 1, dar la final echipa din București s-a impus cu scorul 3 - 2.  

La turneul de la Sibiu echipa gălățeană a avut în lot jucători cu experiență în jocul de pe teren redus, Daniel Popliacă sau Ionuț Paduraru - ambii vicecampioni ai României cu United (futsal), dar și jucători de la echipele de top din Liga a IV-a Galați, Daniel Dajbog (CSU ”Dunărea de Jos”), Petrișor Tudosă, (Zimbrul Slobozia Conachi), sau Emanuel Corozel, (Gloria Ivești).
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger