Home » , » Fotbalul de Liga a IV-a aproape să revină la Tecuci

Fotbalul de Liga a IV-a aproape să revină la TecuciDupă dispariția celor de la Sporting Tecuci, la finalul sezonului  fotbalul la nivel de seniori la Tecuci a fost preluat de cei de la Clubul Sportiv Școlar, însă doar pentru două sezoane. Ediția recent încheiată din Liga a IV-a s-a disputat fără echipă din Tecuci. În noua ediție de campionat municipiul Tecuci ar putea avea o reprezentantă în campionat conform anunțului făcut de președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM.  ”E posibil și la Tecuci să renască, nu cu sprijinul autorităților din păcate, ci cu sprijinul unor foști fotbaliști plecați în străinătate care au revenit în Tecuci și au zis că e o rușine să nu mai aibă echipă de seniori la nici un nivel”, a spus Liviu Ciubotariu.

Dacă la seniori fotbalul din Tecuci a dispărut, la juniori a apărut un club nou care își construiește propria bază de antrenament. ”Acolo au apărut cluburi de copii și juniori, CS Școlar Tecuci își continuă activitatea, a apărut un club nou Rot Tecuci, un club privat care își construiește acum și un teren nou de dimensiuni mari, un teren sintetic, sperăm că așa va renaște și fotbalul la Tecuci. Din păcate un municipiu care ar putea să țină ușor echipă în Liga a III-a. Dacă au reușit cei de la Valea Mărului, o comună cu 2.000 de locuitori, la Tecuci fără probleme ar putea fi fotbal de Liga a III-a”, a spus Liviu Ciubotariu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger