Home » , » ”Jucătorii care sunt la Oțelul, care vor veni la Oțelul, trebuie să înțeleagă că toată lumea se va autodepăși în meciurile cu noi”

”Jucătorii care sunt la Oțelul, care vor veni la Oțelul, trebuie să înțeleagă că toată lumea se va autodepăși în meciurile cu noi”


Chiar dacă acum activează în Liga a III-a numele Oțelul impune respect. Acest aspect a fost confirmat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, de actualul antrenor principal al echipei, Alexandru Ciobanu. ”Toată lumea ne privea cu respect, în primul rând reprezentăm Galațiul, unul dintre orașele cele mai mari din România. Avem în spate istorie, un palmares, conjunctura ne-a adus să fim la nivelul Ligii a III-a, dar e clar că în meciurile directe cu noi toată lumea avea extra energie, toată lumea dorea să se autodepășească. E normal, și jucătorii care sunt la Oțelul, care vor veni la Oțelul, trebuie să înțeleagă că toată lumea se va autodepăși în meciurile cu noi, pentru că nu se știe de câte ori vor juca cu Oțelul pe arena din Galați, sau de câte ori va veni Oțelul Galați la ei în oraș”. 

Legat de obiectivul echipei în viitorul sezon al Ligii a III-a, Alex Ciobanu a spus: ”În principiu noi vrem să facem un sezon mai bun decât anul trecut, clar asta. Sper ca toate lucrurile care contribuie la un club să se așeze pe un  drum ascendent. Noi ne menținem drumul nostru, cu pași mărunți, echilibrați, responsabili, să facem lucrurile așa cum trebuie”, a încheiat tehnicianul gălățean.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger