Home » » Legendele Vali Ștefan și Stelian Bordeianu au revenit la Oțelul

Legendele Vali Ștefan și Stelian Bordeianu au revenit la Oțelul

foto: Oțelul Galați

Suporter Club Oțelul a perfectat recent două mutări importante la nivelul băncii tehnice cât și în ceea ce privește conducerea clubului. Astfel, fostul căpitan al echipei din anii 90 Vali Ștefan a preluat conducerea clubului din postura de manager general, iar antrenorul cu care a promovat în Liga a III-a, Stelian Bordeianu a revenit la conducerea echipei gălățene. 

Vali Ștefan a revenit din Cipru și a preluat conducerea SC Oțelul cu obiectivul de promovare în Liga a II-a. ”Este un moment emoţionant pentru mine, este o nouă provocare. Am acceptat această nouă provocare datorită faptului că, în primul rând, mă simt dator moral faţă de această echipă care mi-a dat foarte mari satisfacţii jucând de la juniori la această echipă până aproape de încheierea activităţii”,  a spus Vali Ștefan.

O altă legendă a clubului gălățean, Stelian Bordeianu,  a revenit la Oțelul, după numai un sezon. Din staff-ul tehnci al lui Stelian Bordeianu vor face parte: Tudorel Pelin, antrenor secund, Iulian Olteanu, antrenor cu portarii, iar fostul antrenor principal Alexandru Ciobanu a revenit în funcția de preparator fizic. SC Oțelul este de ieri în cantonament la Tărlungeni, județul Brașov, iar perioada de pregătire se va întinde pe o perioadă de zece zile. 

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger