Home » , , , , , , » Liviu Ciubotariu, despre viitoarea ediție de Liga a IV-a

Liviu Ciubotariu, despre viitoarea ediție de Liga a IV-aÎn direct la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit despre viitoarea ediție a Ligii a IV-a, primul eșalon județean.   

”Nu știu ce să zic, s-au auzit mai multe discuții că Universitatea va dispărea, nu cred că va dispărea, am văzut că chiar au dat și niște declarații că vor continua proiectul cu studenți, era păcat ca după un an să se încheie proiectul. Nu știu ce se va întâmpla la Slobozia Conachi, dacă va mai fi aceeași susținere, ei speră să joace acasă, ei au jucat tot sezonul în deplasare pe la Galați, pe la Schela, pe unde au găsit. Speră să își facă terenul să joace acasă, echipa din Ivești este o echipă bună, Braniștea aceeași echipă omogenă de ani buni, la Vânători, o comună foarte mare și bogată a județului Galați care au o bază sportivă cât de cât bună, se încearcă ceva. Nu știu să zic o favorită clară nu s-au făcut încă transferurile”, a spus Liviu Ciubotariu. 

Noul sezon de Liga a IV-a este va începe la finalul lunii august/începutul lunii septembrie. La startul noii ediții de Liga a IV-a sunt așteptate 14 echipe, iar data limită de înscriere este 20 august.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger