Home » , , , » Liviu Ciubotariu: ”A fost cel mai strâns campionat din ultimii zece ani”

Liviu Ciubotariu: ”A fost cel mai strâns campionat din ultimii zece ani”Președintele Asociației Județene de Fotbal galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre sezonul recent încheiat din Liga a IV-a. ”Un campionat foarte strâns, poate în ultimi 10 ani nu știu dacă a mai fost un campionat așa de echilibrat. Au mai fost ceva campionate, acele lupte între Avântul Valea Mărului și Fulgerul Smulți, dar totuși pe final echipa din valea Mărului s-a detașat în cele două ediții în care a câștigat campionatul. De data aceasta s-a mers până în ultima etapă la egalitate de puncte, diferența făcându-se în ultima etapă, diferența de trei puncte de la final”. 

Liviu Ciuborariu a punctat că cele două echipe s-au desprins de adversare în partea a doua a sezonului. ”Două echipe foarte bune cele două, atât Universitatea ”Dunărea de Jos” cât și Zimbrul Slobozia Conachi, două echipe care și-au depășit adversarele, mai ales în partea a doua. Dacă la finalul turului aveam patru echipe pe o diferență de trei puncte, în retur cele două echipe și-au depășit clar restul adversarelor”. Președintele forului județean a subliniat că cei de la CSU ”Dunărea de Jos” s-a desprins în câștigători datorită victoriei din tur în fața celor de la Zimbrul Slobozia Conachi. ”În meciul direct din retur a fost acel rezultat de 3 - 3, un rezultat care a dat câștig de cauză echipei Universității, datorită jocului din tur atunci când s-au impus cu scorul 2 - 1”. 

CSU ”Dunărea de Jos” a câștigat titlul în Liga a IV-a Galați cu 64 de puncte din 21 de jocuri, trei puncte mai mult decât echipa de pe locul doi Zimbrul Slobozia Conachi, locul doi, 61 de puncte. Gloria Ivești a completat podiumul în recent încheiata ediție din Liga a IV-a. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger