Home » , » Liviu Ciubotariu: Fotbalul nu va dispărea așa ușor de la Valea Mărului

Liviu Ciubotariu: Fotbalul nu va dispărea așa ușor de la Valea Mărului


În pauza dintre turul și returul sezonului trecut echipa de seniori  Avântul Valea Mărului s-a retras din campionatul Ligii a III-a. Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că deși echipa de seniori s-a retras din competiție fotbalul nu a dispărut de la Valea Mărului. ”Valea Mărului a dispărut de la nivelul Ligii a III-a, dar au continuat cu două grupe de copii la noi până la finalul campionatului. Am vorbit cu domnul primar și mi-a zis să stau liniștit că fotbalul nu va dispărea așa ușor de la Valea Mărului. Domnul primar, un tip ambițios ca și viceprimarul, o localitate foarte mică, cu câteva mii de locuitori, cu un buget foarte mic, vă dați seama, care au reușit să ajungă până în Liga a III-a”, a spus Liviu Ciubotariu. 

Vălmărenii ar putea juca în Liga a V-a din sezonul viitor

Despre o revenire a vălmărenilor în fotbalul județean președintele AJF Galați a spus că ocupanta locului 5 în ediția 2016 - 2017 a Ligii a III-a, se poate înscrie doar în Liga a V-a, al doilea eșalon județean, din cauza retragerii din această iarnă. ”Probabil se vor înscrie la Liga a V-a, ei au fost înscriși în campionat dar s-au retras și nu au voie la Liga a IV-a, doar dacă își schimbă asociația ceea ce e destul de târziu”, a spus Liviu Ciubotariu. 

La capătul sezonului 2015 - 2016 din Liga a IV-a Galați Avântul Valea Mărului a câștigat campionatul județean, pentru a doua oară consecutiv, iar la barajul de promovare în Liga a III-a vălmărenii au trecut cu 7 - 1, scor general, de Pajura Huși, campioana din Vaslui. Sezonul de debut în Liga a III-a a fost încheiat de echipa din Valea Mărului pe locul 5, iar în următorul sezon, după o jumătate de campionat, gruparea vălmăreană s-a retras din campionat și a fost retrogradată în ultimul eșalon județean, Liga a V-a.     
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger