Home » , , , » Liviu Ciubotariu: Fulgerul Smulți și Avântul Valea Mărului au dispărut!

Liviu Ciubotariu: Fulgerul Smulți și Avântul Valea Mărului au dispărut!Cu câteva sezoane în urmă pentru titlul din Liga a IV-a Galați s-au luptat Avântul Valea Mărului și Fulgerul Smulți, echipe dispărute din fotbal între timp. Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit despre posibila revenire a celor două echipe la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM.  ”Au dispărut amândouă, echipa din Smulți a dispărut după ce două sezoane s-a luptat pentru câștigarea campionatului, după o supărare a domnului primar, care este și actualul primar al comunei. O supărare pe jucători, să zicem, dacă a început cu jucători cu experiență prima oară când a început fotbalul l-a adus pe Eugen Baștină și erau jucători cu experiență apoi și-a luat jucători tineri de la Liceul Sportiv, și tot așa, niciodată nu i-a ieșit, să zicem, visul dumnealui de a promova. De două ediții nu a mai participat am avut ceva discuții cui dânsul, sperăm ca totuși să revină în fotbal cu echipa dumnealui, Fulgerul Smulți”. 

Legat de echipa din Valea Mărului Liviu Ciubotariu a spus: ”Despre Valea Mărului deocamdată nu știm nimic, ei s-au retras din competiție de la Liga a III-a, au continuat cu cele două echipe de juniori la nivel de juniori C și juniori D, în campionatul județean, acum vom vedea ce se va întâmpla din toamnă, dacă își vor face din nou echipă de seniori”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger