Home » » Matrix Gym, noul loc de fitness din Galați

Matrix Gym, noul loc de fitness din Galați    Matrix Gym este cel mai nou loc de fitness din Galați și vine în deschidere cu servicii de calitate, dar și cu promoții excelente pentru toți pasionații de mișcare. Situat pe strada Oltului nr. 19, în Micro 17, Matrix Gym oferă servicii de fitness pentru antrenamente personale, ora de slăbit, zumba, aerobic, kangoo jumps, box, mma.
Un abonament lunar la Matrix Gym poate începe de la 70 de lei. Există reduceri speciale pentru elevi și studenți. De asemenea, aceștia beneficiază și de un program special destinat lor. Reducerile sunt adresate, de asemenea, tuturor celor care își aleg un abonamente pe 3 sau pe 6 luni. Tarife mici, reduceri mari, condiții excelente. Cea mai fierbinte promoție a verii este scoasă la iveală chiar de Matrix Gym: pentru un abonament făcut în luna iulie, ai 50% reducere în luna august.
Mai multe detalii pot fi obținute la numărul de telefon 0336 802 667 sau pe contul oficial de Facebook - Matrix Gym.


Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger