Home » » Oțelul a câștigat primul amical al verii

Oțelul a câștigat primul amical al verii


Aflată în cantonament, la Tărlungeni, județul Brașov, Suporter Club Oțelul Galați a susținut primul joc de verificare din această vară. Adversara gălățenilor a fost echipa SR Brașov, echipa fanilor brașoveni ce dorește a fi continuatoarea fostei prim divizionare FC Brașov, grupare promovată recent în Liga a III-a. 

Testul, disputat pe stadionul din Tărlungeni, a fost câștigat de gruparea gălățeană cu scorul 1 - 0. Marcatorul golului a fost Marius Matei jucător sosit la Oțelul în această vară ce a trecut și pe la FC Brașov în cariera lui. Jocul cu cei de la Brașov a reprezentat re-debutul pe banca tehnică a lui Stelian Bordieanu, tehnician ce a preluat echipa la începutul săptămânii.  11 - le de start al Oțelului în amicalul cu cei de la SR Brașov a fost: Udeanu, Manău, Gîță, Ghiocel, David, Munteanu, Moglan, Sălăgeanu, Vasile, Matei, Antohi. 

Pentru Oțelul următorul meci de verificare este programat pentru 28 iulie, cu un adversar ce urmează să fie anunțat, iar peste două săptămâni, 4 august, Oțelul va juca, la Galați, contra celor de la Metalul Buzău, Liga a III-a.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger