Home » , » Phoenix nu îndeplinește condițiile de înscriere în LNBM

Phoenix nu îndeplinește condițiile de înscriere în LNBM


Programată inițial pentru 25 iulie, tragerea la sorți pentru stabilirea programului LNBM a fost amânată. Federația Română de Baschet a amânat stabilirea programului ediției viitoare de campionat, din cauza neîndeplinirii criteriilor de către cluburile din LNBM.  În momentul de față doar nouă echipe (CSM CSU Oradea, U BT Cluj - Napoca, CSU Sibiu,  Steaua și SCM Craiova - în prima grupă valorică; CSO Voluntari - în grupa a doua valorică, și CSM Miercurea Ciuc, CSM Mediaș, Dinamo - în grupa a treia valorică), îndeplinesc condițiile de participare în viitoarea ediție a Ligii Naționale.  

În aceste condiții Consiliul Director al FR Baschet a decis: suspendarea tuturor formalităților referitoare la organizarea LNBM, 2018-2019, până la data de 10.08.2018, iar tragerea la sorți pentru LNBM va fi în data de 14 august. Pentru cele 9 cluburi care sunt deja eligibile se vor efectua toate formalitățile necesare, iar pentru restul cluburilor, aceste formalități nu vor fi efectuate decât din momentul în care devin eligibile, este comunicatul FR Baschet de aici.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger