Home » , , » Sebastian Bobocea, despre sezonul recent încheiat la Gloria Ivești: ”Ne bucurăm că am format o familie”

Sebastian Bobocea, despre sezonul recent încheiat la Gloria Ivești: ”Ne bucurăm că am format o familie”Echipa Clubului Sportiv Gloria Ivești a încheiat sezonul Ligii a IV-a pe treapta a treia a podiumului primului eșalon județean. Despre sezonul recent încheiat președintele grupării din Ivești, Sebastian Bobocea, ne-a spus:  ”Suntem mulţumiți de ce am realizat, chiar dacă am crezut de multe ori că se poate mai mult, ne-am fi dorit să ne batem la titlu, mai ales că ivestenii noştri merită acest lucru. Am fost însă aproape, am fost și pe locul 1 si pe 2, dar locul 3 cred că este unul meritat”, ne-a spus Sebastian Bobocea. 

Președintele - jucător al clubului din Ivești consideră că Gloria putea încheia sezonul mai sus dar, plătește tribut punctelor pierdute cu echipele din partea a doua clasamentului (0 - 1 la Galați cu Quantum și dubla remiză 0 - 0, 3 - 3 cu nou promovata Viitorul Umbrărești): ”Dacă eram puțin mai atenți, și nu pierdeam puncte cu Quantum sau Umbrărești, eram înaintea tuturor acum și fericiţi pe deplin. Ne bucurăm, de asemenea, că am format o familie, că am avut experienţe frumoase pe care să ni le amintim peste ani și că ne-am simțit mereu bine împreună, am zâmbit și ne-am susținut”, ne-a declarat Sebastian Bobocea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger