Home » , » Sporting Liești a învins, în meci amical, CSM Focșani

Sporting Liești a învins, în meci amical, CSM Focșani


Gruparea gălățeană de Liga a III-a Sporting Liești a susținut sâmbătă al doilea meci de verificare din această perioadă pre - competițională. După ce miercuri au jucat la Liești cu cei de la CSM Focșani, și au cedat la limită, scor 1 - 2, (gol marcat de Ionuț Cristian pentru Liești), sâmbătă cele două echipe s-au întâlnit pe stadionul Milcov din Focșani, iar Sporting s-a impus cu scorul 2 - 0, (marcatori: Andrei Mihu și Robert Țicămucă - jucător sosit recent la Liești de la Juventus (Daco - Getica) București). 

Pentru echipa pregătită în continuare de Ionuț Niculcea și Dorinel Matei urmează o săptămână cu alte două jocuri de verificare. Miercuri, 25 iulie, Lieștiul va juca pe terenul divizionarei secunde Dacia Unirea Brăila, urmând ca sâmbătă 29 iulie, să joace la Buzău cu cei de la Metalul, Liga a III-a.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger