Home » » Stagiu de pregătire alături de echipa națională pentru Carmen Marcu

Stagiu de pregătire alături de echipa națională pentru Carmen Marcu

foto: AFC Universitatea Galați

Între 6 și 12 august, la Miercurea Ciuc, jucătoarele născute în anii 2000 - 2001, eligibile de a fi selecționate în echipele naționale ale României, vor susține un stagiu de pregătire.  La acțiunea din Harghita, ce va avea loc la Academia de Fotbal din Miercurea Ciuc, de la gruparea gălățeană de prima ligă FC Universitatea a fost selecționată Carmen Marcu, jucătoare ce a evoluat pentru echipele naționale de junioare ale României. 

Carmen Marcu este prima jucătoare de la FC Universitatea selecționată la echipa națională de fotbal, teren mare, a României, de la promovarea ”panterelor” în eșalonul de elită al fotbalului feminin din România. Precedenta  ”panteră” convocată la echipa națională a României a fost Elena Răduc, selecționată în prima reprezentativă de futsal. De asemenea, de la promovarea în Liga I de la FC Universitatea au mai fost selecționate: Dumitrița Prisăcari, Olga Cușinova, Irina Topal și Anastasia Sivolobova la echipa națională a Republicii Moldova. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger