Home » , , » Tecuciul - dezamăgirea sezonului trecut din Liga a IV-a

Tecuciul - dezamăgirea sezonului trecut din Liga a IV-a


Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că lipsa unei echipe din Tecuci sezonul trecut în Liga a IV-a este dezamăgirea sezonului.

”Dezamăgitor poate a fost începutul de campionat când a dispărut echipa din Tecuci, pot spune că asta a fost marea dezamăgire că după foarte mulți ani la Tecuci nu am mai avut fotbal la nivel de seniori. Din fericire au apărut cluburi de copii și juniori, CS Școlar Tecuci își continuă activitatea, a apărut un club nou Rot Tecuci, un club privat care își construiește acum și un teren nou de dimensiuni mari, un teren sintetic, sperăm că așa va renaște și fotbalul la Tecuci. Din păcate un municipiu care ar putea să țină ușor echipă în Liga a III-a. Dacă au reușit cei de la Valea Mărului, o comună cu câteva mii de locuitori, la Tecuci fără probleme ar putea fi fotbal de Liga a III-a”, a spus Liviu Ciubotariu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger