Home » , » United își propune titlul și în sezonul viitor

United își propune titlul și în sezonul viitor

Managerul sportiv de la CS United, Cristi Ștefu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre obiectivul echipei de seniori în viitorul sezon al Ligii I de futsal. La fel ca în precedentele stagiuni United își propune să câștige titlul. ”Obiectivul a rămas același ca și cum doi ani, ca anul trecut. Trebuie să trecem de pragul ăsta psihologic și să câștigăm campionatul, asta ne interesează”, a spus Cristi Ștefu.  

Bugetul - după rectificare

Managerul Cristi Ștefu a vorbit la, Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, și despre bugetul echipei din sezonul ce va debuta la începutul lunii septembrie. ”Bugetul nu a fost niciodată suficient, poate și de asta ne-am și împiedicat în momentele cheie ale campionatului, din păcate. Nu pot să spun că a fost suficient vreodată, nu vreau să spun că nu ar fi suficient pentru sezonul viitor, pentru că nu s-a stabilit nimic, așteptăm rectificarea bugetară, așteptăm să vedem ce se întâmplă în partea a doua a sezonului când intrăm în anul 2019. Despre viitor, ce se preconizează, nu vreau să mă pronunț, despre trecut pot să vă spun, cu siguranță, că dacă avem bugetul de care aveam nevoie poate până acum câștigam un titlu, din cele două, pe care le-am pierdut la limită”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger