Home » , » United a perfectat primul transfer pentru sezonul viitor. Portughezul Nuno Coco va juca pentru vicecampioni

United a perfectat primul transfer pentru sezonul viitor. Portughezul Nuno Coco va juca pentru vicecampioni

sursa foto: glasul-hd.ro

După ce în cursul săptămânii a anunțat numele noului antrenor principal, gălățeanul Florin Ignat, vicecampionii de la United au perfectat și primul transfer pentru sezonul viitor. În direct la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, manager-ul sportiv al clubului, Cristi Ștefu a anunțat transferul portughezului Nuno Alexandre Viera ”Coco”, 37 de ani. Nuno Coco a mai jucat în România la Autobergamo Deva, echipă cu care a câștigat Liga I, în urmă cu două sezoane, într-o  finală disputată  cu United. În acel sezon echipa din Deva a fost pregătită de Florin Igant, cel care este noul tehnician al echipei gălățene. Nuno Coco a mai jucat, înainte de Autobergamo Deva, în Italia la Real Rietti și Rusia, la Novaya Genratsia. 

Altfel, la capitolul plecări Cristi Ștefu a anunțat, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despărțirile de: Bogdan Covaci, Magnus Da Silva Varela, ambii plecați la Autobergamo Deva, dar și de portarul Răzvan Cătinean.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger