Home » , » Viorel Tănase: ”Mă așteptam la promovare de la Oțelul”

Viorel Tănase: ”Mă așteptam la promovare de la Oțelul”În direct la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, legendarul căpitan al Oțelului, Viorel Tănase, a declarat că se aștepta ca Oțelul să promoveze în sezonul recent încheiat. ”Sincer, mă așteptam la promovare de la Oțelul Galați. Ținând cont că au fost în aceeași serie cu Aerostar Bacău, Bacăul având jucători foarte valoroși în componență, majoritatea i-am avut și eu la Divizia B (la SC Bacău), au avut un adversar puternic din punctul meu de vedere”. 

”Tase” a precizat că în viitorul sezon Oțelul ar trebui să mizeze pe continuitate. ”Eu merg pe continuitate, eu cred că dacă vor veni jucători valoroși, Oțelul va promova, dar trebuie să se meargă pe continuitate. Aici mă refer la nivelul staff-ului administrativ, a celui tehnic și bineînțeles să fie o stabilitate financiară și lucrurile, cred eu, că vor merge către bine”,  a încheiat Viorel Tănase. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger