Home » » Carmen Marcu revine la echipa națională U 19

Carmen Marcu revine la echipa națională U 19

foto: FC Universitatea Galați

Chiar dacă ligile feminine de fotbal sunt în pauză, selecționatele naționale ale României desfășoară în această perioadă mai multe acțiuni de pregătire. De la FC Universitatea - echipă promovată recent în eșalonul de elită din România, Carmen Marcu a fost selecționată la echipa națională sub 19 ani. 

Carmen Marcu este o prezență obișnuită la echipele naționale de junioare ale României, recent atacantul gălățean a participat la un stagiu de pregătire cu selecționata de senioare. Echipa sub 19 ani a României pregătește în perioada 18 - 27 august, la Tărlungeni, preliminariile Campionatului European 2019. 

Altfel, FC Universitatea s-a reunit de câteva zile, în formula cu jucătoarele localnice, și a susținut un prim meci de pregătire. ”Panterele” au învins, scor 5 - 4, o selecționată a jurnaliștilor gălățeni.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger